شرایط سنی برای ویزای دانش آموزی
این یک امر بدیهی است که برای درس خواندن در هر جای دنیا باید تابع قوانین و استانداردهایی باشیم تا متناسب با شرایط حاکم در همان کشور باشد شرایط تحصیل در مدارس کانادا هم از این قضیه مستثنی نیست! اینطور که اگر میخواهیم در این سرزمین درس بخوانیم، باید شرایط سنی برای ویزای دانش آموزی کانادا را رعایت کنیم.بنابراین ما برای اینکه بتوانیم ویزای دانشآموزی کانادا را دریافت کنیم، باید کمتر از 18سالمان باشد؛ ولی استثنا هم وجود دارد چون در بعضی ایالتها مثل نواسکوشیا و نیوفاندلند، 19سالگی را بهعنوان سن قانونی اعلام کردهاند؛ پس در چنین استانهایی، ما تا آخرین لحظات 18سالگیمان هم میتوانیم برای ویزای تحصیلی کانادا اقدام کنیم.
حداقل سن مجاز برای اخذ ویزای دانش آموزی کانادا، 5سالگی است.
شرط مدرک زبان برای ویزای تحصیلی دانش آموزی
اخذ ویزای دانش آموزی کانادا بسیار سادهتر از ویزای دانشجویی است چون بسیاری از مدارس ، با مدرک زبان کاری ندارند! تازه اگر هم از شما مدرک زبان بخواهند، خیلی سخت گیرانه عمل نمی کنند.مثلا از آنجا که دانشآموزان دبستانی، بهویژه در مقاطع پایینتر، نیازی به مدرک زبان ندارند، میتوانند به کانادا بروند و بعدا در دورههای زبانآموزی مدرسۀ خود شرکت کنند. تازه میزان زبانآموزی آنها هم باید در حدی باشد که فقط بتواند احتیاجات مدرسهشان را برآورده کند.اما برای تحصیل در دبیرستان های کانادا ممکن است اوضاع کمی فرق کند؛ چون بعضی مدارس از شما این مدرک را میخواهند؛ منتها در این خصوص هم سختگیری زیادی وجود ندارد؛ بنابراین شما میتوانید به کانادا بروید و آنجا، در دورههای فشردۀ زبان شرکت کنید.
شرط تمکن مالی برای ویزای تحصیلی دانش آموزی
اگر قرار است در کانادا درس بخوانید ، باید قدرت پرداخت هزینه ها را داشته باشید . بنابراین یک شرط دیگر از مجموع شرایط اخذ ویزای دانش آموزی کانادا، همین است که والدین دانشآموز باید شرایط مالی مناسبی داشته باشند.بنابراین با وجود این شرط، مسئولین کانادایی هم از ثبات مالی والدین مطمئن میشوند و هم خیالشان راحت میشود که آنها، میتوانند هزینۀ یک سال از زندگی فرزندشان را بپردازند.
شرط اعتبار مدرسه برای مهاجرت دانش آموزی
درست است که گفتیم کانادا به جذب دانشآموزان بینالمللی علاقه دارد اما نه با هر شرایطی که منظورمان این است شما از هر مدرسهای که دلتان بخواهد، میتوانید پذیرش بگیرید ولی دولت کانادا بهخاطر هر مدرسهای ویزا نمیدهد.چون مدرسهای که پذیرشش را میگیرید، باید از اعتبار کافی برخوردار باشد تا دولت کانادا به شما اجازه بدهد در آن درس بخوانید. در غیر این صورت، درخواستتان ریفیوز میشود.
شرط وجود سرپرست (custodian) برای دانش آموز
یکی از شرایط بسیار مهم برای اعزام دانش آموز به کانادا، وجود سرپرست یا همان custodian است. دانشآموز زیر 18سالهای که قرار است به کانادا برود، باید حتما سرپرست داشته باشد و تحتحمایت او قرار بگیرد.اما اگر نتواند با پدر، مادر یا ولی قانونی خود به کانادا برود، بحث کاستودین (Custodian) به میان میآید؛ چون کاستودین، یک شهروند یا مقیم دائم کاناداست که تمام مسئولیتهای دانشآموز را می پذیرد و از او مراقبت میکند.
شرایط سرپرست
- کاستودین باید خودش 19سالبهبالا باشد
- او هیچگونه حقی برای تصرف اموال دانشآموز ندارد
- کاستودین باید در همان شهر یا نزدیک به شهر محل تحصیل باشد
- سرپرست دانشآموزان زیر 10سال، فقط باید یکی از والدینش باشد
مدارک لازم برای ویزای دانش آموزی کانادا
- فرم درخواست ویزای تحصیلی. فقط حواستان باشد! تکمیل صحیح این فرم بسیار مهم است. طوری که اشتباهات کوچک در این خصوص، میتواند پشیمانیهای بزرگ بهبار بیاورد! بنابراین توصیه میکنیم برای این کار، حتما از مشاوران موسسه مهاجرتی ایلیا کمک بگیرید.
- گواهی تمکن مالی؛ همانطور که پیشتر هم گفتیم، این گواهی بیانگر این است که والدین میتوانند هزینۀ یک سال از زندگی فرزندشان را بپردازند.
- مدرک زبان در صورتی که دانشآموز مدرک زبان داشته باشد یا دانشگاه از او مدرک زبان بخواهد
- نسخۀ اصلی نامۀ پذیرش از مدرسۀ کانادایی
- نامۀ هدف از تحصیل (Study Plan)
- نامۀ قیومیت (Custodian Form)
- یک قطعه عکس استاندارد
- رسید پرداخت شهریه
مراحل گرفتن ویزای دانش آموزی کانادا
- ارائۀ کارنامۀ تحصیلی سه سال آخر توسط دانشآموز
- آغار مکاتبه با مدرسۀ موردنظر توسط کارشناسان
- دریافت پذیرش از مجموعۀ مقصد بهدست کارشناسان مجموعه
- پرداخت شهریۀ مدرسه توسط دانشآموز و خانوادۀ او
- ارائۀ گواهی تمکن مالی و سایر مدارک موردنیاز برای مهاجرت تحصیلی به کانادا
- نگارش استادی پلن بهدست متخصصان کارگروه نگارشی
- ارائۀ مشاورۀ تخصصی به دانشآموزان دربارۀ چیدمان مدارک
- ثبتنام نهایی بهدست مشاوران
- تکمیل مراحل بایومتریک توسط دانشآموزان
- اخذ ویزای تحصیلی دانش آموزی کانادا
مدت زمان صدور ویزای دانش آموزی کانادا
تا چند ماه قبل، در سایت رسمی ادارۀ مهاجرت کانادا آمده بود که صدور ویزای تحصیلی دانش آموزی کانادا، تقریبا 7 هفته زمان میبرد؛ منتها اوایل سپتامبر، همین سامانه اعلام کرد که از این بهبعد، صدور ویزای دانشآموزی کانادا حداقل 9 هفته زمان میبرد بنابراین در یک جمعبندی کلی، میتوانیم بگوییم اخذ ویزای تحصیلی دانش آموزی کانادا حدودا 2 تا 3 ماه طول میکشد؛ منتها معمولا به متقاضیان تحصیل در مدارس کانادا توصیه میکنند که 3 تا 5 ماه قبل از آغاز سال تحصیلی، برای دریافت پذیرش و اخذ ویزا اقدامات لازم را انجام بدهند.
ویزای همراه دانش آموزی کانادا
کانادا ویزای همراهی دارد و به والدین دانشآموز تعلق میگیرد به این صورت که اگر والدین دانشآموز بخواهند او را در کانادا همراهی کنند، فقط یکیشان میتواند برای دریافت ویزای همراهی اقدام کند؛ بنابراین طرف دیگر، باید از سایر راهها فرزندش را همراهی کند؛ مثل دریافت ویزای توریستی.ضمنا باید بدانیم که ویزای همراهی کانادا، به هیچیک از والدین اجازه نمیدهد در این سرزمین کار کنند؛ چرا که برای کار در این کشور، آنها میتوانند نوع ویزای خود را عوض کنند. علاوهبر این، اطلاع از این مورد هم ضروری است که هرچند ویزای همراه دانش آموزی کانادا بهشکل 6ماهه صادر میشود، با اقداماتی میتوان آن را تمدید کرد.
ریجکت شدن ویزای دانش آموزی کانادا
ریجکت شدن ویزای دانش آموزی کانادا، مانند کارت قرمز است! یعنی شخص با ریجکتشدن، چند سال از دریافت این ویزا محروم شود. دلیلش هم میتواند تقلبیبودن مدارک باشد یا مواردی دیگر. موضوع مهم این است که دانشآموزان بهندرت ریجکت میشوند پس مشکلی که برایشان متداولتر است، ریفیوزی است، نه ریجکتی! آن هم به این معنی است که با درخواست ویزایشان موافقت نشود.
دلایل ریجکتی
- قانعنشدن افسر کانادایی در خصوص برنامۀ تحصیلی متقاضی
- ارائهنکردن نامۀ پذیرش از مدرسه
- وجود نقصی در مدارک متقاضی
- معتبرنبودن مدرسۀ موردپذیرش
جهت دریافت مشاوره و اطلاعات بیشتر بر روی بنر زیر کلیک نمایید.
2 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
بسیار مطالب مفید و ارزشمندی بود سپاس
سپاس از نگاه زیبای شما